Брауни с ванильным кремом. Рецепт на Красота и Баланс

Брауні з ванільним кремом

Ваш улюблений десерт після першого шматочка – брауні з ванільним кремом. Готується легко, в результаті виходить дуже смачно, навіть якщо Ви не маєте досвіду кулінарного мистецтва.

Інгредієнти:
Шоколад, екстрачорний, 78% – 170 г
Масло вершкове – 240 г
Цукор – 200 г
Борошно пшеничне – 100 г
Суха суміш для коктейля “Нэчурал Баланс – Шоколад” – 36 г
Яйце куряче – 2 шт.
Желатин (або агар) – 5 г
Крем заварний ванільний – 50 г
Крем заварний шоколадний – 50 г

Для крема заварного ванільного, на 800 мл:
Молоко – 500 мл
Вершки 35% – 100 г
цукор – 125 г
Суха суміш для коктейля “Нэчурал Баланс – Ваніль” – 36 г
Яйцо – 2 шт.

Для крема заварного шоколадного, на 800 мл:
Молоко – 500 мл
Шоколад екстрачорний, 78% – 170 г
Вершки 35% – 100 г
Цукор – 125 г
Суха суміш для коктейля “Нэчурал Баланс – Шоколад” – 36 г
Яйце – 2 шт.

Приготування Брауні з ванільним кремом

Заварний крем. На початку приготуйте два заварних креми з різними сумішами для коктейлів – шоколадною та ванільною.

Взбийте яйця з цукром, з’єднайте з коктейлем манільним (створює дуже гарну структуру, тому борошно можна не використовувати).

Розведіть протеїнову суміш в холодному молоці, перемішайте. Додайте желатин (або рослинний загущувач агар). Підігрівайте, безперервно перемішуючи.

Додайте жирні вершки. В цей же час до шоколадного крему додайте чорний шоколад з масксимальною кількістью какао. Проваріть протягом 5-10 хвилин до густої консистенції. Дайте охолонути.

Шоколадне тісто.

Змішайте суху суміш для коктейля “Нэчурал Баланс” з борошном. Взбийте із цукром шматочки вершкового масла або ретельно розітріть.

Додайте розтоплений на водяній бані шоколад і змішайте з маслом.

Взбийте яйце і жовток, размішайте до однородної консистенції. Замісіть круте тісто. Завдяки порошковій структурі білкового коктейлю, можно мінімізувати кількість борошна в десерті.

Рівномірно розподіліть тісто по формі та запікайте в духовці при 170 градусах протягом 35 хвилин (з борошном) або протягом 1 години (без борошна, лише з коктейлем).

Післе випікання прикрасьте заварним кремом двох видів за власним смаком.

Подавати можна окремими шматочками, або на великій тарілці.

Смачного!

P.S. За бажанням можна використовувати суху суміш для коктейля “Нэчурал Баланс” з нейтральним смаком.

Leave a Reply